Min gravide veninde er irriterende

Når ens veninder bliver gravide, så ændrer de sig. Det er et faktum. Det er jo en kæmpe omvæltning at blive gravid for første gang og man vil fortælle det til alle. Men hvordan fortæller man denne ivrige gravide veninde, at hun skal skrue lidt ned? – og bør man overhovedet sige det?

Spørgsmål

Min veninde er gravid, og der er skønt for hende. Jeg synes dog, at hun presser graviditeten ned over hovedet på mig. Jeg vil gerne sige tillykke osv, og snakke lidt om det, når vi ses. Men jeg gider ikke daglige sms’er, scanningsbilleder og facebookopdateringer konstant. Hun har aldrig selv været interesseret i min datter, som nu er 3 år. Jeg bliver sur over hende, hvordan får jeg hende til at stoppe?

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu Gæster: Sarah Louise Christiansen, Amira Larsen og Camilla Willumsen.

 

Skriv et svar