Min mands dårlige manerer smitter af på børnene

Vi ønsker alle, at vores børn bliver opdraget med de bedste vaner og manerer. God opdragelse er vigtig. Men hvad gør man, når den ene forældre selv har dårlige manerer?

Spørgsmål

Min mand har dårlige manerer og nu smitter det af på vores børn. Jeg har altid tænkt, at de gode manerer ville komme med tiden, efterhånden som børnene og manden blev ældre. Men det sker ikke. Jeg ved ikke hvordan børnene skal lære en anden adfærd end deres far. Det er ikke nok, at jeg selv fremstår som et godt eksempel. Jeg har selvfølgelig prøvet at tale med manden, og han forstår problemet. Men hans vaner er så indgroede, at han har svært ved at ændre dem. Så kommer nogle eksempler som at han taler med munden fuld af mad, stiller ikke sin tallerken ud efter middagen, siger ikke tak for mad, men rejser sig og forsvinder på wc. Det er småting, men det er mange. Hvad gør jeg?

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu
Gæster: Sarah Louise Christiansen, Amira Larsen og Camilla Willumsen.

Skriv et svar