Hvordan stopper jeg med at føle mig som en dårlig mor?

Mange mødre har prøvet at føle sig utilstrækkelig. Men det er ikke noget, man taler om. Men i Spørg Momster taler vi om alt. Så derfor er dette et af de emner, vi har oppe i dag.

Spørgsmål: 

Min søn er to måneder, og jeg føler mig som en dårlig mor, når jeg er til sociale arrangementer med ham. Forleden fik jeg serveret en sodavand, mens jeg i virkeligheden bare havde lyst til øl. Det turde jeg ikke nævne. Jeg føler ofte, at jeg skal leve op til et billede af en god mor. Og hun drikker ikke, hun tager barnet op på de rette tidspunkter, også selvom far sidder ved siden af. Det er altid nemmere for far, mens jeg hurtigt ryger i kategorien dårlig mor, fordi jeg har lyst til fx at tale med nogen et par minutter uden barnet på hoften. Hvordan kan jeg komme af med denne følelse?- har du nogensinde haft denne følelse?- hvem herinde er perfekt mor?- hvorfor får vi mødre denne følelse? Kan det ændres?

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu
Gæster: Anne Kjelstrup, Johanne Mygind og Simone Wissendorf.

Skriv et svar