Skal jeg fortælle børnene, at bedsteforældrene er for fulde til at passe dem?

 

I dagens klip handler det om børn og alkohol. Og bedsteforældre. Der drikker. Hvordan man håndterer det, kan der være delte meninger om. Se med om du er enig.

Spørgsmål:

Mine forældre drikker alkohol hver dag, og er ofte beruset. Ud af til virker det ikke til, at de har et problem, da de begge har arbejde, lejlighed, bil og velfungerende børn. Det er ikke mit ansvar at løse deres problemer, men de skal ikke passe mine børn. Det er min mor ked af. Og nu er min ældste søn på 8 år begyndt at bemærke, at mormor ønsker han bliver passet hos hende. Han synes det er mærkeligt, at hun ikke får lov. Skal jeg fortælle børnene om problemet, eller ignorere, at problemet er der, indtil børnene er gamle nok til at forstå det?

Medvirkende:

Vært: Esme Emma Sutcu
Medvirkende: Cellina Martinna, Cecilie Sejling, Trine Werner.

Skriv et svar