Hvordan kommer jeg ud af en legeaftale, der ikke er god for min søn?

Vi er nået til program 10 ud af 20. Og her i det første klip handler det om legeaftaler, man ikke lige har lyst til at have.

Spørgsmål:

I min søns børnehave går en dreng, der er lidt af en bølle. Jeg har selv set ham være voldelig. Nu er jeg på barsel med min baby og er kommet i mødregruppe med “bøllens” mor, som også har fået en baby. Moren er sød og betænksom ved sine børn! Hun har spurgt, om vi skal mødes med vores babyer OG vores store drenge – men jeg har ikke lyst til at “tvinge” min søn til at ses med én, der ikke behandler ham godt. Hvad skal jeg gøre? Prøve at komme udenom aftalen, eller fortælle moren om mine tanker?

Medvirkende: 

Vært: Esme Emma Sutcu
Gæster: Cellina Martinna, Cecilie Sejling og Trine Werner.

Skriv et svar