Jeg fortryder mine børn


Vi er i dag nået til et af de lidt tungere emner. Et som kan være et kæmpe tabu, men som vi ikke desto mindre tager op i panelet.

Spørgsmål:

Min mand og jeg har to børn på 3 og 5. Begge har været ønskede, men jeg er begyndt at føle, at det måske var et forkert valg. Jeg synes, det er hårdt og er træt af hele tiden at være i søvnunderskud, i dårligt humør og bruge al min tid på vasketøj, opvask, amning, højtlæsning og dødssyge rollelege, når jeg meget hellere vil læse en god bog. Min mand ved det og giver mig plads. Det er bare aldrig nok. Vi har ellers et dejligt liv, men jeg trives ikke med at være nogens mor. Det falder mig ikke naturligt, at skulle gå og servicere og sætte egne behov til side. Er der noget helt galt med mig, for ingen fortryder vel deres børn?

Medvirkende:

Vært: Esme Emma Sutcu
Gæst: Konsulent Maria Lykke, projektleder Esra Alici Pedersen og lærer Cecilie Sejling.

Skriv et svar