Min mor er ikke klar til at være bedstemor

Når du bliver mor er det ikke kun dig, der får en ny titel. Det er også din mor, der nu skal kaldes noget helt andet. Bedstemor. Det er en helt ny rolle, som også kræver tilvænning for alle parter.

Spørgsmål:

Min kæreste og jeg er begge 25 år og har været sammen 8 måneder. De sidste 3 måneder har vi snakket om at få en baby. Men min mor mener ikke, at jeg skal have et barn nu. Vi ved godt, at det er lidt tidligt i vores forhold, men vi føler os sikre på hinanden. Da jeg fortalte min mor, at vi talte om børn, lignede hun en, der var ved at dø. Hun synes ikke, vi skal have barn, fordi hun kun er 48 år og ikke parat til at være bedstemor endnu. Hvordan overbeviser jeg min mor om, at det er ok, at blive bedstemor som 48-årig?

Medvirkende:

Vært: Esme Emma Sutcu
Gæster: Hjemmegående Therese Bach Eriksen, studerende Anna Due og studiekoordinator Anne Bjørn

Skriv et svar