Svigermor vil hele tiden ses

Hvordan sætter du grænser for en svigermor, der konstant trænger sig på? Det er dagens dilemma, som du kan se i dette klip.

Spørgsmål:

Min svigermor er påtrængende og prøver at presse på for at passe vores søn på 11 mdr. Hun skriver flere gange om ugen. Jeg ved, hun mener det godt, men synes det er too much når jeg flere gange pænt har sagt nej tak og at jeg nok skal sige til hvis vi får brug for hjælp. Mine børn skal ikke passes, når de er små, medmindre der ikke er andre muligheder. Når vi er på besøg derovre, sætter hun sig automatisk ved ham når vi skal spise og giver ham mad, skifter ham, går med ham osv. Selv når jeg gør klar til natten, kommer hun og står hun og glor over skulderen og vil børste tænder eller give ham nattøj på. Min kæreste synes, hun skal have lov. Det synes jeg ikke. Jeg synes det er for meget, men kæresten er uenig. Hvad siger i?

Medvirkende:

Vært: Esme Emma Sutcu
Gæster: Hjemmegående Therese Bach Eriksen, studerende Anna Due og studiekoordinator Anne Bjørn.

Skriv et svar