Kan jeg sige hej til et plejebarn?

Hvad gør du, når du er i mødregruppe med en mor, hvis barn kommer i pleje? Kan du tillade dig at gå over og tale med barnet, eller skal du lade det være, så det kan starte sit nye liv? Det diskuterer mødrene i sofaen.

Spørgsmål:

Jeg var i en skøn mødregruppe, da jeg fik min datter, hvor vi fik et godt sammenhold. Den ene mor har så været gennem en rigtig grim skilsmisse, og nu er deres barn kommet i pleje. Jeg har tilfældigt set barnet på legepladsen i nærheden af, hvor vi bor, da plejefamilien bor små 500 m fra os. Vores børn legede godt sammen før, og jeg overvejer nu, om jeg skal tage kontakt til plejemoren næste gang, jeg ser dem og spørge om mit barn må lege med barnet. Kan jeg tillade mig det, eller skal jeg lade som om, jeg ikke genkender barnet?

Medvirkende:

Vært: Esme Emma Sutcu
Gæster: Hjemmegående Therese Bach Eriksen, studerende Anna Due og studiekoordinator Anne Bjørn.

Skriv et svar