Hvor tit råber man af sine børn?

Det kan ske for alle. At man lige hæver stemmen over for sine børn, når man er rigtig presset. Men hvornår bliver det for meget? Det snakker panelet om lige her.

Spørgsmål:

Jeg har en søn på 6 år. Min kæreste har en pige på 6 og en dreng på 8. Jeg synes, børnene og deres far skændes meget. Det hele foregår ofte med skrig og skål og far er nødt til at råbe af børnene for at få dem til at opføre sig ordentlig. Af og til lukker børnene sig inde på toilettet eller løber deres vej. For mig virker det voldsomt, da jeg er vant til at løse problemerne ved at snakke roligt sammen. Selvfølgelig hæver jeg stemmen af og til, men vi har måske sammenstød hver anden måned, hvor det næsten er dagligt her. Så nu er jeg i tvivl om, hvad der er normalt. Hvor tit råber man af sine børn? Hvor tit må man tage fat i dem?

Medvirkende:

Vært: Esme Emma Sutcu
Gæster: Pædagogisk assistent Cellina Martinna, indkøbsassistent Sanne Agersnap og pædagog Johanne Mygind.

Skriv et svar